karoyan.eu

Vintersport i Trøndelag

Trøndere – et spesielt folk

vinterTrondheim og Trøndelag har en veldig spesiell plass på norgeskartet og i historiebøkene. Trøndere er et meget spesielt folk som settes pris på av de aller fleste menneskene her i landet. For trøndere har gjort mye godt for Norge, ikke minst på den internasjonale arena – Rosenborg er tross et av de norske fotballaget som er kjent i utlandet. Trøndelag er vakkert året rundt, og trøndere flest er veldig aktive når de ikke drikker karsk. Her gjelder dog spesielt vintersport, med skiskyting, langrenn og alpint i sentrum.

Tjen penger på trønderne

Du bor kanskje ikke i Verdalen, men det er fortsatt fullt mulig å vinne gode penger på nettet ved å gjette riktig på diverse utfall (tipping). Nordmenn flest er godt kjente med sport og formen til de ulike utøverne, siden sportspaltene i våre aviser står sterkt. Hadde du alltid satset penger på Petter Northug når mesterskapene i langrenn var i gang, hadde du nok vært rik allerede. For det er nærmest ingenting som kan stoppe Northug, den fortsatt unge mannen fra Nord-Trøndelag (Mosvik, om man skal gå i detaljer). Ulike konkurranser i langrenn går av stabelen med jevne mellomrom, så om du finner et godt sted å spille på fra listen hos http://www.casinovinnere.com/, har du fortsatt muligheten til å tjene noen slanter på Northug og andre norske skikonger.

Kurs i langrenn ved Trondheim

En rekke gode utøvere i ski har tatt veien til Trøndelag, der føret er veldig godt store deler av året. Om du vil bli god på langrenn, eller gi barna dine muligheten til å starte på en spennende karriere, er det nettopp her man bør starte. Flere gode kurs i langrenn og skiteknikker finnes tilgjengelige i Trondheimsområdet, så det gjelder bare å velge rett.